default-header

Goulashsoep

Home Forums Recepten en tips Tips Goulashsoep

#81796

Hier dan mijn recept voor goulashsoep:

ga uit van of eigengemaakte bouillon (wel veel werk) of neem een potje kant-en klare (smaakt net zo lekker)

Afhankelijk van de hoeveelheid soep die je wilt maken en hoe rijk gevuld je ze wil hebben pas je de hoeveelheid ingrediënten aan. Ik houd niet van: neem 135 gram van dit en anderhalf tomaatje.

Snijd runderpoulet in kleine stukjes, bestrooien met peper, zout en parikapoeder en bakken , voeg flink wat uien, rode en groene paprika en prei toe, laat dit lekker doorbakken, voeg dan champignons toe (het lekkerste zijn verse, maar kan ook uit een potje) en bak op het laatst nog flink wat paprikapoeder en een of twee blikjes tomatenpuree mee (tomatenpuree meebakken om de ietwat zure smaak weg te krijgen).
Als je nog wat wortel over zou hebben kun je deze ook nog meebakken, gelijk met de uien.
Voeg de bouillon en water toe, en eventueel nog wat bouillonpoeder( of blokjes) en laat het geheel op een zacht pitje staan totdat het vlees gaar is.
Roer een zakje pureepoeder door de soep en je bent klaar. :silly: